2018-09-01

Новий модельний ряд Indian Motorcycle 2019

Новий модельний ряд Indian Motorcycle 2019

Двигун Thunder Stroke® 111 це потужний, надійний, вражаючий V-Twin. А завдяки оновленням цього мотора, моделі 2019 року вийдуть на абсолютно новий рівень якості, комфорту і ексклюзивності.
Тепер можна легко налаштувати свій байк на зручний стиль їзди, вибравши один з режимів водіння і / або функцію деактивації заднього циліндра. А чорні глянцеві деталі на всіх моделях Dark Horse® і поліпшена аудіо система моделі Roadmaster® доводять до досконалості і стиль, і звучання Вашого байка.

ОНОВЛЕННЯ

  • Три режими водіння у всіх моделей з двигуном Thunder Stroke® 111 - Тур, Стандарт і Спорт.
  • Деактивация заднього циліндра у всіх моделей з двигуном Thunder Stroke® 111. Задній циліндр відключиться автоматично при зупинці мотоцикла. Це дозволить почувати себе комфортніше, якщо Ви рухаєтеся в пробці. Активація ручки газу негайно реактивує задній циліндр для м'якого переходу на повну потужність.
  • У моделі Roadmaster® також встановлена високоякісна аудіо система з двосмуговою акустичною системою. Крім того, динамічний еквалайзер автоматично регулюється при зміні швидкості, що забезпечить кристально чисте звучання в будь-яких обставинах. Реконструкція нижніх обтікачів тепер дозволить пропускати більший потік повітря.
  • Всі моделі Dark Horse® стануть ще темніше з повністю чорною вихлопною системою і контрастують чорними глянцевими деталями.

ЛІНІЙКА З МОТОРОМ THUNDER STROKE® 111

Серце цих байків - першокласний двигун Thunder Stroke® 111 - встановлює стандарти в мотоциклетному світі Америки.

CHIEF

Заяви про себе. У тебе є на те підстави.

Indian® Chief Dark Horse®

Грозний затемнений стиль мотоцикла Chief Dark Horse неможливо ігнорувати. Тепер ця модель представлена з чорною глянсовою обробкою, 3 режимами водіння і функцією деактивації заднього циліндра. А двигун Thunder Stroke 111 V-Twin каже: «Більше діла, менше слів!»

Indian® Chief® Vintage

Класичний стиль, сучасні зручності і потужність двигуна V-Twin - Chief Vintage об'єднує в собі дух історії і погляд в майбутнє. Тепер представлений з функціями режим водіння або вимкнення заднього циліндра.

SPRINGFIELD

Удача посміхається тим, хто йде вперед.

Indian Springfield®

Модель Springfield створена для далеких доріг, об'єднавши в собі класичний стиль і елементи комфорту для довгих подорожей. Тепер представлена з функціями режиму водіння або вимкнення заднього циліндра.

Indian Springfield® Dark Horse®

Суворість на вигляд, хардкор в серці. Затемнений двигун і чорні глянцеві деталі. Повний комплект функціональних особливостей. Цей Dark Horse заряджений настроєм. Тепер доступний в кольорі White Smoke.

ROADMASTER

Подорожуй з комфортом.

Indian® Roadmaster®

Indian Roadmaster доводить, що тривалі подорожі того варті. Цей мотоцикл преміум в усьому: сенсорна панель Ride Command, 200Вт аудіо система, індивідуальний підігрів сидінь, регульоване вітрове скло і багато іншого. Тепер представлений з функціями режиму водіння або вимкнення заднього циліндра, а також з модернізованими нижніми обтічниками для більшого комфорту.

CHIEFTAIN

Скоро буде.

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine