2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективність

Indian Motorcycle, перша мотоциклетна компанія Америки, сьогодні вивільнила найагресивнішу версію сім’ї Scout, презентувавши нову модель Scout Rogue. Зухвалий дизайн та першокласні технічні характеристики - Scout Rogue готовий до будь-чого на своєму шляху.

Поєднуючи культовий дизайн із сучасним стилем, Scout Rogue вимагає уваги та надихає байкерів на сміливіше самовираження. Серія нових елементів надає Scout Rogue агресивного вигляду - укорочений обтічник, завищений руль "ape-hanger", спортивне сидіння, затемнені крила та кришки клапанів, 19-дюймове переднє колесо та перевірений потужний двигун.

"Для багатьох мотоцикл втілює дух бунтарства – сміливий прояв свободи та індивідуальності, що об'єднує байкерів - і Scout Rogue має цього вдосталь", - сказав Аарон Джекс, віце-президент Indian Motorcycle. "Таке світовідчуття можна віднайти лише  на мотоциклі, і це створює абсолютно унікальний рівень братерства і спільноти, і саме про це Scout Rogue".

Нова модель Scout Rogue створена для байкерів, які хочуть виділятись з натовпу. Занижене сидіння надає відчуття впевненості, а низький центр ваги забезпечує чудову керованість для всіх байкерів, незалежно від досвіду та рівня майстерності.

Райдери, які хочуть персоналізувати свій байк, можуть зробити це за допомогою безлічі аксесуарів для покращення ефективності, стилю та комфорту. 

Функціональні аксесуари

Райдери можуть досягти більш плавної, більш комфортної їзди, збільшивши довжину ходу за допомогою регульованого заднього амортизатора (Adjustable Piggyback Rear Shocks). 

Стиль & інформація

Байкери можуть встановити допоміжний тахометр з підсвіткою (Auxiliary Tachometer with Shift Light). Тахометр монтується поруч зі стандартним приладом та показує оберти двигуна в хвилину (RPM), світлодіодне світло підсвічує переміщення на шкалі. 

Аксесуари для комфорту

Будь то поїздка наодинці або вдвох, по місту або на значні дистанції, компанія пропонує безліч аксесуарів для підвищення комфорту. Наприклад, більш зручне сидіння для водія (Rider Comfort Seat) або сидіння та спинка для комфорту пасажира (Syndicate 2-Up Seat та Syndicate Low Profile Passenger Backrest).  

Додати місця для зберігання можна завдяки чорному кофру, багажній решітці та чорній водостійкій сумці, що кріпиться на багажну решітку. 

Нові аксесуари

Укорочений обтічник та спортивне соло сидіння тепер доступні в якості додаткових аксесуарів і для моделей Scout і Scout Bobber. Обтічник охоплює головну фару і створює одночасно класичний і спортивний стиль. 

Спортивне соло сидіння забезпечить комфорт в тривалих поїздках завдяки припіднятому задньому краю, внутрішній оббивці та довговічному вініловому покриттю. Це сидіння також підходить для моделей Scout Bobber 2018-2022 років. 

1133см3 V-Twin двигун з рідинним охолодженням видає 70кВт (94к.с.), а кольори включають Sagebrush Smoke, Black Smoke Midnight та Stealth Gray.

Примітка: фотографії демонструють модель, розроблену для ринку США, та можуть містити додаткові аксесуари, що не входять до стандартної комплектації. Міжнародні моделі можуть відрізнятись.

 

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Неймовірний Баггер від компанії Indian Motorcycle - Challenger.
2019-10-31

Неймовірний Баггер від компанії Indian Motorcycle - Challenger.

Неймовірний Баггер від Indian Motorcycle - Challenger.Фіксований обтічник, вилка-перевертень, дуже потужний двигун і передові технології - це сучас...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine