2019-10-31

Неймовірний Баггер від компанії Indian Motorcycle - Challenger.

Неймовірний Баггер від компанії Indian Motorcycle - Challenger.

Неймовірний Баггер від Indian Motorcycle - Challenger.


Фіксований обтічник, вилка-перевертень, дуже потужний двигун і передові технології - це сучасний Баггер від Indian Motorcycle. Фраза «наворочений байк» після знайомства з цим мотоциклом заграє новими фарбами.

29 жовтня 2019 року в Міннеаполісі компанія Indian Motorcycle презентувала нову модель 2020 Challenger, кардинально змінивши уявлення про американські Баггери. Поєднання потужності, передових технологій та максимального комфорту забезпечить власникам цього байка неперевершений досвід водіння.

"Indian Challenger це абсолютно новий рівень виконання для тих, хто розуміє, що навіть незначна деталь має величезне значення", каже Рід Вілсон (Reid Wilson), віце-президент Indian Motorcycle. "Ми робили все можливе, щоб створити Баггер, який перевершує стандарти по потужності, легкості управління, комфорту і технологіям."

Серцем нової моделі став двигун PowerPlus - об'ємний мотор компанії Indian з рідинним охолодженням Бонапарт (1769 см3 / 108 ci, 60-градусний V-twin), який видає кращі показники в своєму класі - 122 к.с. і 178 Нм крутного моменту. Новий мотор оснащений шестиступінчастою коробкою передач, асистент-системою, що дозволяє знизити силу, прикладену для вичавлювання зчеплення, а також гідравлічними компенсаторами теплового зазору клапанів і гідравлічними натяжителями ланцюга розподілвала, що полегшує обслуговування і підвищує надійність. Верхнє розташування розподілвалів і чотири клапани на циліндр забезпечують відмінну роботу і потужність двигуна PowerPlus. Крім того, три режими водіння - «Дощ», «Стандарт» і «Спорт» - дозволяють байкеру налаштувати карту дросельної заслінки під власні уподобання. А у кожного режиму водіння є власні настройки трекшн-контролю.

Challenger облаштований всім необхідним для зручних поїздок на великі відстані, включаючи круїз контроль, світлодіодні освітлювальні прилади, комфортне сидіння, ABS, запалювання без ключа і захищені від погодних впливів кофри обсягом зберігання більше 68 л. Комбінація перевернутої вилки, легкої алюмінієвої рами і заднього амортизатора від FOX® з гідравлічної регулюванням забезпечує незрівнянне управління і виняткову стійкість.

Мотоцикл укомплектований гальмівною системою Brembo®, шинами Metzeler®Cruisetec® і регульованим вітровим склом, яке може підніматися майже на 8 см. Крім того, компанія вперше змінила дизайн лампи "headdress" не передньому крилі, зробивши її більш сучасною.

Версії Challenger Limited і Challenger Dark Horse облаштовані інтелектуальною технологією розрахунку кута крену SmartLeanTechnology ™. Технологія використовує інерційний вимірювальний блок від Bosch, забезпечуючи контроль стійкості при повороті, на додаток до трекшн-контролю, системі ABS і системі запобігання пробуксування. Ці моделі також укомплектовані оновленою мультимедійною системою Ride Command - це найбільший (7 дюймів), і самий настроюваний сенсорний екран в мотоциклах. Система, як і раніше, дозволяє переглядати дані про мотоцикл і синхронізуватися зі смартфоном, але тепер вона забезпечена чотирьох-ядерним процесором для максимально швидкого відгуку, а також можливістю перегляду трафіку і погоди.

Для нової моделі розроблена ціла лінійка аксесуарів. За допомогою колекції Rogue байк придбає затемнений стиль - чорне глянсове кермо середньої висоти, затемнене зігнуте вітрове скло і чорні глянцеві передні дуги. А колекція Tour додасть комфорту для тривалих поїздок - вітрове скло 406 мм, швидкознімна пасажирська спинка і платформи, сидіння із збільшеною довжиною, спинка сидіння для водія і різні підніжки. Можна також встановити аудіосистему Power Band Audio Plus - ця система значно перевищує показники системи в стандартній комплектації, забезпечуючи винятковий і кристально чистий звук з динаміків, встановлених в обтічнику і кофрах.

Сучасний, брутальний дизайн в сукупності з неперевершеними технічними показниками і комфортом роблять Indian Challenger ідеальним Баггером.

«Не забуваючи легендарну історію бренду, ми все ж йдемо до нових вершин, встановлюючи нові стандарти; і Challenger є свідченням цього», сказав Стів Меннето, президент компанії Indian Motorcycle.

Модель Indian Challenger Dark Horse подана в кольорах Thunder Black Smoke, Sandstone Smoke, і White Smoke. А модель Indian Challenger Limited буде доступна в кольорах Thunder Black Pearl, Deepwater Metallic, і Ruby Metallic.

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine