2019-09-09

Випуск нових моделей мотоциклів на честь 100-річного ювілею Scout

Випуск нових моделей мотоциклів на честь 100-річного ювілею Scout

3 вересня 2019 - компанія Indian Motorcycle анонсувала лінійку мотоциклів Scout 2020 року, зробивши акцент на двох нових моделях, присвячених 100-річної історії культового мотоцикла Indian Scout - Scout Bobber Twenty і лімітований випуск Scout 100th Anniversary. Крім того, компанія представила ряд турінгових аксесуарів для моделей Scout, включаючи знімний обтічник з 2-дюймовим вітровим склом і погодостійких напівтверді знімні кофри. "Indian Scout пройшов випробування часом як один з найбільш вражаючих, культових і відомих мотоциклів в світі" говорить Рід Вілсон (Reid Wilson), віце-президент Indian Motorcycle. "100 років - це особлива віха, і було логічно віддати належне історії та спадщині Scout у вигляді цих двох моделей 2020 року."

У 1919 році компанія Indian Motorcycle анонсувала перший в світі мотоцикл Scout в лінійці 1920 року. На честь 100-річного ювілею Indian створив преміальну і ексклюзивну модель Scout 100th Anniversary - буде випущено всього 750 одиниць по всьому світу. Стиль цієї ювілейної моделі заснований на рисах оригінальної моделі Scout, і підкреслюється надзвичайною колірною схемою Indian Motorcycle Red with Anniversary Gold trim, і накладкою в тон Scout 100th Anniversary. Байк оснащений одномісним шкіряним сідлом, чорними спіцованими колесами, кермом "beach bar" і багажними ґратами, а хромовані деталі довершують вінтажний стиль.

Модель Scout Bobber Twenty також успадковує оригінальну модель Scout 1920 року, демонструючи спіцовані колеса і плаваюче сидіння. Scout Bobber Twenty це більш суворий, олдскульний стиль боббера з поліпшеною ергономікою, мікс хромованих і чорних деталей, 10-дюймове кермо типу "ape hanger". Мотоцикл буде представлений в трьох кольорах (всі з системою ABS): Thunder Black, Sagebrush Smoke і Burnished Metallic.

Крім двох нових моделей, лінійка 2020 Scout включає стандартні моделі Scout, Scout Sixty і Scout Bobber. Всі моделі йдуть з ключовими оновленнями, наприклад, плаваючі гальмівні диски, нові супорти і головні циліндри для кращого гальмування. Всі моделі Scout Bobbers оснащені новими шинами Pirelli MT60RS, а модель Scout укомплектована спортивним сидінням і пасажирськими підніжками.


Також були розроблені нові забарвлення.

Indian Scout Sixty буде доступний в кольорах:

  • Thunder Black
  • Burgundy Metallic
  • Pearl White over Titanium Metallic.

Indian Scout – в кольорах :

  • Thunder Black
  • White Smoke
  • Deepwater Metallic
  • Metallic Jade over Thunder Black
  • Indian Motorcycle Red over Ivory Cream with Gold Pinstripe.

Indian Scout Bobber – в кольорах:

  • Thunder Black
  • Thunder Black Smoke
  • Deepwater Metallic
  • Bronze Smoke
  • White Smoke.

Спеціально для байкерів, які мріють про далекі поїздки на своїх Scout, компанія Indian Motorcycle розробила нові аксесуари: абсолютно новий, підібраний в тон байка, знімний обтічник з 2-дюймовим вітровим склом доступний для моделей Scout і Scout Sixty різного віку і має дві додаткові опції - 5-дюймовий або 7-дюймовий вітрове скло; багажна решітка (в кольорах хром і глянсовий чорний) і сумка до неї; знімні напівтверді кофри. Любителі моделі Scout Bobber можуть встановити більш комфортне сидіння водія, а моделям Scout і Scout Sixty можна надати більш агресивний вигляд за допомогою дзеркал бічного виду, матових лінз поворотників, затемненого вітрового скла, керма і підніжок різних типів.

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine