2019-10-23

Компанія Indian представила новий двигун - PowerPlus.

Компанія Indian представила новий двигун - PowerPlus.

22 жовтня в Міннеаполісі компанія Indian Motorcycle підняла планку для американських мотоциклів, анонсувавши свій найпотужніший двигун - PowerPlus. Абсолютно новий 1769 см3 (108 ci) V-twin з рідинним охолодженням видає 121 к.с. (90.1 кВт) і 178 Нм крутного моменту, тим самим встановлюючи кардинально новий стандарт для американських V-образних двоциліндрових двигунів.

PowerPlus став серцем нового мотоцикла Indian Challenger - абсолютно нової моделі з фіксованим обтічником. Challenger розроблений з використанням новітніх технологій компанії Indian Motorcycle, що зробило цей байк найкрутішим серед існуючих американських мотоциклів з двигуном V-twin. Свою назву новий мотор отримав на честь моделі Indian PowerPlus, яка випускалася з 1916 по 1924 роки.

"Нашим інженерам було кинуто справжній виклик - щось менше, ніж кращий дизайн і функціонал у своїй категорії просто не піде у виробництво. І новий двигун доводить, що вони впоралися із завданням" зазначив Стів Меннето, президент компанії Indian Motorcycle. "Ми присвятили дуже багато часу проектування, розробки та тестування, щоб упевнитися, що це найкращий V-подібний двоциліндровий двигун з рідинним охолодженням. І я неймовірно пишаюся нашою командою і цим неймовірним мотором."

Двигун PowerPlus взяв деякі риси у 1133 см3 V-twin моделі Scout, включаючи дизайн з верхнім розташуванням розподілвалів і чотирма клапанами на циліндр. Але на цьому схожість закінчується.

Новий мотор оснащений шестиступінчастою коробкою передач, а також з'явилася асистент-система, що дозволяє знизити силу, прикладену для вичавлювання зчеплення. Крім того, три режими водіння дозволяють байкеру налаштувати карту дросельної заслінки під власні уподобання. Нові технології також включають гідравлічні компенсатори теплового зазору клапанів і гідравлічні натяжители ланцюга распредвала, що полегшує обслуговування і підвищує надійність.

PowerPlus тестувався і налагоджувався за допомогою однієї з найбільш ретельних програм налагодження і випробувань в індустрії, напрацювавши понад мільйон тестових миль, а також тестувався на передовому динамометричному стенді і напрацював понад 250000 миль в ходових випробуваннях.

"Просто неможливо створити супер Баггер без мотора, який би набагато перевершував інші двигуни свого класу. Це і стало стимулом для створення PowerPlus" говорить Джон Каллаган, віце-президент з проектування. "Ми розробили найоригінальніший V-twin, а потім місяць за місяцем, година за годиною піддавали його складним випробуванням, щоб переконатися, що він впоратися з усіма вимогами. В результаті вийшов винятковий продукт."


Характеристики двигуна PowerPlus:

  • обсяг: 1769 см3 (108 ci)
  • потужність: 120.6 к.с. / 90 кВт при 5,500 об / хв
  • крутний момент: 178 Нм (131.3 ft-lbs) при 3,800 об / хв
  • максимальне число оборотів: 6,500 об / хв
  • тип: 60-градусний V-twin з рідинним охолодженням
  • Блок двигуна: єдиний блок
  • Клапанна система: верхнє розташування розподілвалів, 4 клапани на циліндр
  • Паливна система: електронний впорскування (EFI). Діаметр 52 мм
  • Ступінь стиснення: 11: 1
  • Коробка передач: 6 швидкостей, шестерні постійного зачеплення
  • Зчеплення: асистент-система

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine