2018-10-02

Indian Motorcycle представляє FTR 1200 і FTR 1200 S

Indian Motorcycle представляє FTR 1200 і FTR 1200 S

Стріт-версія флет-трекера передає історію перемог Indian Motorcycle на трекових гонках.

Абсолютно нова модель поєднує стиль трекера і потужний мотор V-Twin з рідинним охолодженням на 120к.

Сьогодні компанія Indian Motorcycle встановила новий стандарт в американській мото індустрії, презентувавши дві моделі мотоциклів FTR 1200 і FTR 1200 S. Лінійка FTR виводить компанію на новий рівень.

Натхненням для створення FTR 1200 і FTR 1200 S стала історія успіхів і перемог Indian Motorcycle на трекових перегонах, а стиль і дизайн мотоциклів успадковує гоночний байк FTR 750, який перемагав на флет-треках Америки з 2016 року. Також зразком для дизайну став FTR 1200 Custom, представлений рік тому, як ідея того, яким може бути стріт-версія флет-трекера.

FTR 1200 це стиль гоночного байка і легкість в управлінні. Нова лінійка є ключовим компонентом компанії в її програмі збільшення ринку і залучення нових клієнтів.

На обох моделях встановлена ґратчаста рама, спортивне сидіння, розташоване таким чином, щоб положення водія було більш рівним, перевернута телескопічна вилка, а дводискова гальмівна система Brembo забезпечує винятковий контроль і гальмування. Паливний бак розташований під сидінням, що знижує центр ваги і забезпечує більш рівномірний розподіл ваги. Як і в гоночному мотоциклі FTR 750, повітрозабірник встановлено безпосередньо над двигуном, оптимізуючи потік повітря і збільшуючи потужність. Моделі оснащені такою ж задньою підвіскою і маятником, як і FTR 750, що не тільки надає мотоциклам вид гоночного байка, але і забезпечує максимальне зчеплення з дорогою. Абсолютно нові напів-сліки Dunlop, ланцюговий привід і алюмінієве флет-трек кермо ProTaper довершують гоночний стиль.

"Нашим завданням було надати мотоциклам стиль і дизайн байків FTR 750 і 1200 Custom. Саме в них закохалися байкери з усього світу. Для мене було величезною честю перетворити FTR 750 в міський флет-трекер і допомогти компанії Indian перейти на новий етап розвитку" повідомив головний дизайнер компанії Rich Christoph.

Крім дизайну, мотоцикли мають ряд першокласних характеристик і технологій, як LED світлові прилади, включаючи нові фари, що додають байкам особливий характер, порт USB для швидкої і легкої зарядки мобільних пристроїв, система круїз контролю для комфортного водіння.

Мотоцикли укомплектовані новим 1203 см3 V-Twin движком приблизно на 120 к.с. (90кВт) і 115 Нм крутного моменту, який дозволяє стабільно збільшувати крутний момент для більшої стабільності і можливості різкого прискорення з будь-якої передачі. Крім того, блок мотора містить магній для зниження ваги, а малоінерційний колінвал забезпечує захоплюючий дух, блискавичний перехід на максимальну швидкість.

Модель FTR 1200 S також укомплектована:

  • Регульованою телескопічною вилкою-перевертнем і моно амортизатором з окремо винесеним газовим ресивером, щоб кожен байкер міг налаштувати мотоцикл під себе
  • 4.3-дюймовою сенсорною LCD панеллю Ride Command з Bluetooth 
  • системою ABS, що реагує при нахилі байка, системою антібукс і контролю стабілізації мотоцикла
  • 3 режими водіння (спортивний, стандартний, управління на мокрій дорозі).

Щоб переконатися, що нові мотоцикли відповідають високим стандартам Indian Motorcycle за якістю і роботою, були проведені численні перевірки та тестування. "Ці байки кілька років проходили різні перевірки і розробки дизайну" говорить Ben Lindaman. "Це був ретельний і продуманий процес, включаючи понад 1,5 млн.км на симуляторах. Ми також проводили реальні тест-драйви (напрацювавши десятки тисяч кілометрів), в чому нам допомогли гонщики нашої флет-трек команди Wrecking Crew і колишні гонщики Grand Prix."

Модель FTR 1200 доступна в кольорі Thunder Black з двома варіантами потужності - на 90 кВт і 70 кВт (модель зі зниженою потужністю можуть не вийти на європейський ринок).

Модель FTR 1200 S доступна в кольорах Indian Motorcycle Red over Steel Gray, Titanium Metallic over Thunder Black Pearl, і Race-Replica (останнє забарвлення повторює стиль легендарного гоночного байка FTR 750).

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine