Scout

Indian® Scout®

Класичний стиль, що привертає увагу. Легенда як вона є.
Mainimage 2

Indian® Scout®

Thunder Black (ABS)
Scout abs deep water metallicScout thunder blackScout abs thunder blackScout abs metallic jade greenScout abs willow green ivory creamScout abs indian red thunder black

Indian Scout - ще один популярний представник сімейства Indian. На відміну від інших, в більшості своїй олдскульних мотоциклів бренду, «Скаут» - полегшений міської байк, на якому вийде вдало маневрувати на вузьких вулицях і вже точно не боятися пробок.

Перша модель під назвою Indian Scout побачила світ ще в 1920 році, але через низку причин через 20 років випуск повністю припинився. І тільки в 2015 році компанія Polaris, нова власниця бренду, представила легендарний байк в його зміненому сучасному втіленні.

Особливості дизайну мотоцикла

«Індіан Скаут» - байк нового поколения, призначення для Зручне пересування по місту. У его дізайні мало что залиша від моделі 1920 року. Олдскульні елементи замініліся Сучасний рішеннями, спрямованостей на ті, щоб КОЖЕН райдер МІГ відчуваті собі абсолютною частина міського потоку. Ну а головні особлівістю байка стала Полеглих алюмінієва рама, что спріяє комфортній їзді, підвіщеної маневреності и чудовим дінаміці Розгон.

Їздові характеристики и «начинка» «Скаута» залішаються такоже на вісоті, що не відстаючі від вдалого дизайнерський решение.

Технічні характеристики мотоцикла Indian Scout

На модель встановлений класичний V-подібний двигун об'ємом 1100 см3 з чудовими характеристиками: 97,7 Н * м при 5900 оборотах на хвилину. Такий високий показник був досягнутий завдяки сучасним технологіям і вдалим інженерним рішенням. Плюсом «Скаута» є також рідинне охолодження двигуна, що дозволяє економити паливо за рахунок стабільного теплового режиму двигуна і захисту його від перегріву. Також мотор мотоцикла оснащений балансирними валами, які сприяють відсутності зайвого навантаження на картер (піддон) і вібрації в цілому.

Якщо говорити про паливній системі, бензобак Indian Scout має обсяг 12,5 л, що цілком достатньо для міських поїздок. Здійснення приводу дросельної заслінки у мотоцикла відбувається за допомогою електроніки. Це допомагає більш точно дозувати паливо і уникнути додаткових витрат.

Приємне доповнення до стандартної системи гальм байка - антиблокувальна гальмівна система (ABS). Завдяки їй мотоцикл збереже стійкість навіть при екстреному гальмуванні, а його колеса залишаться надійно зчеплені з дорожнім покриттям. Легкого і швидкого гальмування навіть на великій швидкості сприяють також великі діаметри гальмівних дисків - 298 мм як спереду, так і ззаду.

Ще одна перевага, яке виділяє «Скаут» з ряду дорожніх средневесовой круизеров - значна м'якість і комфорт підвіски. Завдяки її великим ходу (передня - 120 мм, задня 76 мм), райдер не відчуватимете незручностей дороги навіть під час поїздки по неякісному дорожньому покриттю.

Мотоцикл має низьку посадку по сідла - 643 мм, що дозволяє байку бути більш маневреним, а ергономічне сідло з натуральної шкіри надає додатковий комфорт. Завдяки допустимому куті нахилу в 30 градусів, райдер може «спортивно» проходити повороти.

На Scout встановлені високопрофільні колеса, які дозволяють моделі не деформувати диски при ударах і нерівностях траси. Для більшої маневреності і швидкості була продумана і колісна база мотоцикла, її довжина - 1562 мм.

Двигун і Трансмісія
Діаметр і хід поршня99 мм x 73.6 мм
Коефіцієнт стиснення10.7:1
Об'єм двигуна1133 см3
Зчепленнябагатодискове, в масляній ванні
Паливна системазамкнута система уприскування палива / діаметр 60 мм
ДвигунV-Twin з рідинною системою охолодження
Вихлопна системароздільний подвійний вихлоп
Передавальне число (1я)10.926 : 1
Передавальне число (2я)7.427 : 1
Передавальне число (3я)5.918 : 1
Передавальне число (4я)5.022 : 1
Передавальне число (5я)4.439 : 1
Передавальне число (6я)4.087 : 1
Потужність100 кс (74.7 кВт)
Обертаючий момент+97.7 Нм
Обороти при максимальному моменті6000 об/хв
Вторинна передачашестерні
Первинна передача2.357 : 1
Розміри
Обсяг бензобака12.5 л
Дорожній просвіт135 мм
Максимально допустима маса449 кг
Кут крену31°
Висота1207 мм
Довжина2222 мм
Ширина880 мм
Кут рульової колонки/виліт колеса29° / 120 мм
Висота по сідлу656 мм
Суха вага/споряджена маса242 кг / 249 кг
Колісна база1562 мм
Гальмівна система
Переднє гальмоодин 2х поршневий супорт з гальмівним диском 298 мм
Заднє гальмоодин 1х поршневий супорт з гальмівним диском 298 мм
Шини/колеса
Шина передняPirelli Night Dragon 130/90B16 67H
Диск переднійCast 16 in x 3.5 in
Шина задняPirelli Night Dragon 150/80B16 77H
Диск заднійCast 16 in x 3.5 in
Підвіска
Діаметр пера вилки41 мм
Передня підвіскателескопічна вилка, картриджного типу
Задня підвіскаподвійний амортизатор
Довжина ходу76 мм
Особливості
Колір/графікаThunder Black; Thunder Black (ABS); Metallic Jade (ABS); Deep Water Metallic (ABS); Willow Green / Ivory Cream (ABS); Indian Motorcycle® Red / Thunder Black (ABS)
ДатчикиЦифровий тахометр, одометр, лічильник пробігу, датчик температури двигуна і індикатор низького рівня палива
Мультимедійна системан/д
Освітлювальні приладицентральна фара, заднє світло / стопи, поворотники, підсвічування номерного знака, підсвічування спідометра і світлові покажчики
Стандартна комплектаціян/д
Scout specs lg
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine