Scout sixty

Indian® Scout® Sixty

Легко вибрати. Складно відмовитися.
Mainimage 5

Indian® Scout® Sixty

Star Silver / Thunder Black (ABS)
Scout sixty abs ruby metallicScout thunder blackScout sixty abs thunder blackScout sixty abs white smokeScout sixty abs star silver thunder black

Немає межі досконалості, і модель Indian Scout Sixty 2016 року тому доказ. Цей байк - «молодший брат» Indian Scout, який був представлений на американському ринку роком раніше, а точніше, його нова, полегшена і злегка видозмінена версія. Від стандартної моделі мотоцикл відрізняється, в першу чергу, меншою кількістю косметики і хрому. Крім того, у Scout Sixty на 3 мм зменшився діаметр циліндра, встановлений трохи слабший мотор і всього п'ять передач в порівнянні з оригінальним Scout. Але на його характеристики і функціональність від цього аж ніяк не постраждали.

Особливості дизайну мотоцикла.

Як вже говорилося, дизайн байка відрізняється невеликою кількістю хромованих елементів (вихлопні труби, дзеркала). Крила «Індіан Скаут Сіксті» були сконструйовані під натхненням від крил найперших «Скаутів» 20-х років. Брутальний образ міського мотоцикла доповнюють оригінальні колісні диски чорного кольору. Більшого комфорту на дорозі сприяє низька ергономічне шкіряне сидіння. На передній панелі байка розташовані всі необхідні датчики: цифровий тахометр, одометр, лічильник пробігу, датчик температури двигуна і індикатор низького рівня палива.

Широкий кермо і плоскі шини байка дозволяють райдеру їздити на ньому максимально впевнено.

Технічні характеристики мотоцикла Indian Scout Sixty.

«Серцем» моделі є двигун V-Twin з рідинної системою охолодження, його ємність на 131см3 менше, ніж у стандартного Scout, і становить 1000 см3. За словами виробника, у Scout Sixty також на 22 кінських сили менше, ніж у моделі 2015 року, але це не сильно відбилося на втрати крутного моменту, вона становить всього 7Н / м при показниках 88,8 Н / м. Мотоцикл досягає максимальних 5800 обертів на хвилину всього за пару поворотів рукоятки. Двигун працює в тандемі з 5-швидкісною коробкою передач і має новітню електронну систему вприскування палива. Рідинна система охолодження дозволяє йому перебувати в стабільному тепловому режимі і вберігає від перегріву.

Менша потужність двигуна мотоцикла в порівнянні зі старшим побратимом робить їзду в міських умовах ще більш комфортною, і байком простіше управляти в трафіку і на тих вулицях, де існують обмеження швидкості.

На мотоциклі встановлена ​​антиблокувальна система гальм ABS, яка дозволяє зберігати стійкість при будь-якому, навіть екстримальні гальмуванні, однак, модель в кольорі Thunder Black доступна і без цієї системи. Гальмівна система байка складається з двох гальм: переднього - 2х поршневого супорта з гальмівним диском 298 мм і заднього - 1 поршневого супорта з гальмівним диском 298 мм.

Низька посадка по сідлу - 656 мм спеціально задумана для маневреності та комфорту Indian Scout Sixty, а високий кут крену - 31градус дозволить отримати особливе задоволення від «спортивного» входу в повороти. Низький центр ваги моделі гарантує чудову стабільність навіть при мінімальній швидкості.

Суха вага байка складає всього 238 кг, що дозволяє з легкістю лавірувати на ньому між машинами і справлятися з міським трафіком.

Двигун і Трансмісія
Діаметр і хід поршня93 мм x 73.6 мм
Коефіцієнт стиснення11:1
Об'єм двигуна1000 см3
Зчепленнябагатодискове, в масляній ванні
Паливна системазамкнута система уприскування палива / діаметр 54 мм
ДвигунV-Twin з рідинною системою охолодження
Вихлопна системароздільний подвійний вихлоп
Передавальне число (1я)10.926 : 1
Передавальне число (2я)7.427 : 1
Передавальне число (3я)5.918 : 1
Передавальне число (4я)5.022 : 1
Передавальне число (5я)4.087 : 1
Передавальне число (6я)н/д
Потужність78 кс (58.2 кВт)
Обертаючий момент+88.8 Нм
Обороти при максимальному моменті5800 об/хв
Вторинна передачашестерні
Первинна передача2.357 : 1
Розміри
Обсяг бензобака12.5 л
Дорожній просвіт135 мм
Максимально допустима маса449 кг
Кут крену31°
Висота1207 мм
Довжина2311 мм
Ширина880 мм
Кут рульової колонки/виліт колеса29° / 120 мм
Висота по сідлу656 мм
Суха вага/споряджена маса238 кг / 246 кг
Колісна база1562 мм
Гальмівна система
Переднє гальмоодин 2х поршневий супорт з гальмівним диском 298 мм
Заднє гальмоодин 1х поршневий супорт з гальмівним диском 298 мм
Шини/колеса
Шина передня130/90-16 72H
Диск переднійCast 16 in x 3.5 in
Шина задня150/80-16 71H
Диск заднійCast 16 in x 3.5 in
Підвіска
Діаметр пера вилки41 мм
Передня підвіскателескопічна вилка
Задня підвіскаподвійний амортизатор
Довжина ходу76 мм
Особливості
Колір/графікаThunder Black; Thunder Black (ABS); Ruby Metallic (ABS); White Smoke (ABS); Star Silver / Thunder Black (ABS)
ДатчикиЦифровий тахометр, одометр, лічильник пробігу, датчик температури двигуна і індикатор низького рівня палива
Мультимедійна системан/д
Освітлювальні приладицентральна фара, заднє світло / стопи, поворотники, підсвічування номерного знака, підсвічування спідометра і світлові покажчики
Стандартна комплектаціян/д
Scout sixty specs lg
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine