Chief

Indian® Chief®

Відчуй єдність з дорогою.
Mainimage %2810%29

Indian® Chief®

Steel Gray
10 chief steel gray

Модель Indian Chief - це ідеальний байк для тих, хто без розуму від олдскульних мотоциклів, але при цьому не готовий пожертвувати своїм комфортом під час тривалих поїздок. Шикарний круизер виконаний в дусі впізнаваного стилю «індіанців» із застосуванням новітніх технологій і використанням сучасної «начинки».

Особливості дизайну мотоцикла

Зовні байк «Індіан Чіф» нагадує класичні американські ретро-байки. Багато в чому цьому сприяють значні витягнуті вниз крила і значна кількість хромованих деталей. Подвійні патрубки вихлопної системи значно винесені з боків і вдало доповнюють загальний дизайн мотоцикла. Особливий комфорт забезпечують сидіння, виконане з натуральної високоякісної шкіри, і змонтований на Каплевидний баку багатофункціональний цифровий дисплей, на якому відображаються показники швидкості, оборотів, заряду акумулятора, пробігу, залишку палива, час. Крім того, на байк встановлені датчики температури повітря, середньої економії палива і низького рівня тиску масла. Мотоцикл також оснащений системою круїз-контролю, що допомагає підтримувати постійну швидкість.

Особливістю даної моделі є те, що в ній відсутній ключ запалювання: мотор можна завести простим натисканням кнопки.

Технічні характеристики мотоцикла Indian Chief

Байк укомплектований ідеально відповідним для моделі сучасним двигуном Thunder Stroke 111 об'ємом 1811 см3, який забезпечує мотоциклу значну тягу крутного моменту - 161.6 Hм всього при 3000 оборотах на хвилину. Амортизатори з прогресивною характеристикою і ходом роблять підвіску байка особливо м'якою і сприяють комфортній їзді. Передня підвіска Indian Chief - телескопічна вилка картриджного типу, задня - моноамортизатор. Таке поєднання дозволяє із зручністю і легкістю долати великі відстані навіть на дорогах з поганим покриттям. Ремінний привід головної передачі відрізняється особливою безшумністю роботи, він надійний і невибагливий в обслуговуванні.

Стійкість байка забезпечує встановлена ​​на ньому система ABS, що дозволяє водієві не турбуватися про свою безпеку навіть у випадках екстреного гальмування. В цілому гальмівна система являє собою ідеальний симбіоз переднього (два 4-поршневих супорта з плаваючими гальмівними дисками по 300 мм кожен) і заднього (один 2-поршневий супорт з плаваючими гальмівним диском 300 мм) гальм.

Паливна система мотоцикла також вражає. Класичний каплевідний бензобак об'ємом в 20,8 літрів дозволяє успішно долати великі відстані навіть при відсутності на них заправних станцій. Байк має замкнутою системою впорскування палива діаметром 54 мм.

Окремо слід сказати про колісну базу байка, довжина якої - 1730 мм. Продумана і вдало спроектована геометрія ходової частини моделі забезпечує мотоцикл плавністю ходу і хорошою стійкістю. Indian Chief обладнаний класичними спицованими високопрофільними колесами з шинами Dunlop Elite.

Суха вага байка складає 338 кг, максимальна вага зі спорядженням - 352 кг. Висота по сідла становить 660 мм, що робить байк особливо зручним для водіння людям високого і середнього зросту. Для їзди в темний час доби або в туман на мотоциклі встановлені ближнє і дальнє світло, а також є сигнал повороту.

Двигун і Трансмісія
Діаметр і хід поршня101 мм x 113 мм
Коефіцієнт стиснення9.5:1
Об'єм двигуна1811 см3
Зчепленнябагатодискове, в масляній ванні
Паливна системазамкнута система уприскування палива / діаметр 54 мм
ДвигунThunder Stroke 111
Вихлопна системароздільний подвійний вихлоп
Передавальне число (1я)9.403 : 1
Передавальне число (2я)6.411 : 1
Передавальне число (3я)4.763 : 1
Передавальне число (4я)3.796 : 1
Передавальне число (5я)3.243 : 1
Передавальне число (6я)2.789 : 1
Потужністьн/д
Обертаючий момент+161.6 Нм
Обороти при максимальному моменті3000 об/хв
Вторинна передача2.2 : 1
Первинна передачашестерні
Розміри
Обсяг бензобака20.8 л
Дорожній просвіт140 мм
Максимально допустима маса572 кг
Кут кренун/д
Висота1176 мм
Довжина2630 мм
Ширина1000 мм
Кут рульової колонки/виліт колеса29° / 155 мм
Висота по сідлу660 мм
Суха вага/споряджена маса338 кг / 352 кг
Колісна база1730 мм
Гальмівна система
Переднє гальмодва 4х поршневих супорта з плаваючими гальмівними дисками 300 мм
Заднє гальмоодин 2х поршневий супорт з плаваючим гальмівним диском 300 мм
Шини/колеса
Шина передняDunlop® Elite 3 130/90B16 73H
Диск переднійCast 16 in x 3.5 in
Шина задняDunlop® American Elite 180/65B16 81H
Диск заднійCast 16 in x 5 in
Підвіска
Діаметр пера вилки46 мм
Передня підвіскателескопічна вилка, картриджного типу
Задня підвіскаМоно амортизатор
Довжина ходу94 мм
Особливості
Колір/графікаSteel Gray
ДатчикиЕлектронний спідометр з одометром, встановлений на бензобаку; подвійний лічильник пробігу; цифровий тахометр; датчик температури повітря; датчик рівня палива; датчик середньої економії палива; заряд акумулятора; датчик положення передачі; годинник; код неполадки; датчик рівня нагріву рукояток керма (при наявності рукояток з підігрівом); датчик низького рівня тиску масла; 9 LED індикатори: круїз контроль включений, круїз контроль встановлений, ближній і дальнє світло, сигнал повороту, ABS, перевірити двигун, показник MHP або км / год; електронний паливний датчик, встановлений на бензобаку, з LED індикатором низького рівня палива.
Мультимедійна системан/д
Освітлювальні приладин/д
Стандартна комплектаціяABS, рама з литого алюмінію з вбудованим повітрозабірником, круїз контроль, запалювання без ключа
Chief specs lg
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine