Spring

Indian Springfield®

Новітні технології і стиль туринга.
Mainimage 2

Indian Springfield®

Metallic Jade / Thunder Black
Springfield metallic jade thunder blackSpringfield thunder blackSpringfield steel gray burgundy metallic

Модель Indian Springfield - класичний американський мотоцикл, створений для дальніх доріг. Продумана для максимального комфорту посадка райдера, рама від туринга і потужний двигун дозволяють здійснювати на байці тривалі вояжі, які не відчуваючи ні найменшого незручності. Це модель ідеально підійде для всіх прихильників класики і остаточно підкорить райдерів своєї сучасної високотехнологічної «начинкою».

Особливості дизайну мотоцикла

Indian Springfield - це великий американський байк в класичному розумінні цього слова. Він віддає данину олдскульний байкам великою кількістю хромованих елементів в обробці, швидкознімним вітровим склом, преміальним сідлом з натуральної високоякісної шкіри і змістовної панеллю приладів, яка виконана в кращих традиціях жанру. Ще одна деталь, що підкреслює приналежність Indian Springfield до дорожніх мотоциклів, призначеним для тривалих подорожей (беггер) - жорсткі бічні кофри в стандартній комплектації, в які помістяться всі необхідні дрібниці. Моделі 2018 року представлені в трьох розфарбовуваннях: чорної, і двох комбінованих - чорно-зеленої і чорно-червоній.

Монументальний зовнішній вигляд даного байка поєднується з чудовими їздовими характеристиками і передовими технологіями.

Технічні характеристики мотоцикла Indian Springfield

«Начинка» мотоцикла продумана, підібрана і сконструйована так, щоб всі поїздки на ньому були максимально комфортними. Центральним елементом конструкції є потужний V-подібний двигун Thunder Stroke 111 об'ємом 1811 см3 зі значною тягою крутного моменту - 161,6 Нм при 3000 оборотах на хвилину і класичним повітряним охолодженням. А це означає, що байк забезпечений відмінним запасом потужності і в будь-який момент райдер може цим скористатися, наприклад, стартувати зі світлофора або піти на обгін на трасі. Двигун встановлений в алюмінієву раму і має електронні дросельні заслінки.

Безпека їзди і стійкість «Індіан Спрінгфілд» забезпечує система ABS, встановлена ​​на гальма. Вона здатна захистити від падіння навіть у випадках різкого аварійного гальмування. Якщо говорити про самих гальмах, то передній являє собою подвійний плаваючий гальмівний диск діаметром 300 мм і чотирьохпоршневими супорт, задній - одинарний гальмівний диск діаметром 300 мм і двухпоршневой супорт.

Ця модель мотоцикла серійно обладнана дистанційним запуском без ключа: щоб стартувати, ключ навіть не знадобиться витягати з кишені. Класична система підвісок Indian Springfield: передня підвіска - телескопічна вилка 119 мм з картриджем 46 мм і з пружинами прогресивної жорсткості і задня підвіска - одиночний амортизатор 94 мм з механічним регулюванням преднатяга пружин, налаштована на прогресивну відпрацювання дорожнього полотна і забезпечує високу плавність ходу, яка характерна для великих і важких беггер.

До речі, якщо говорити про вагу, то у цього байка він становить 371 кг, з повністю заправленим баком цей параметр збільшується до 386 кг. Обсяг бензобака - 20,8 л, а це значить, що палива вистачить на багато кілометрів шляху і не доведеться перериватися на пошуки АЗС.

Модель Indian Springfield останнього року випуску тепер має три режими водіння і функцію деактивації заднього циліндра.

Двигун і Трансмісія
Діаметр і хід поршня101 мм x 113 мм
Коефіцієнт стиснення9.5:1
Об'єм двигуна1811 см3
Зчепленнябагатодискове, в масляній ванні
Паливна системазамкнута система уприскування палива / діаметр 54 мм
ДвигунThunder Stroke® 111
Вихлопна системароздільний подвійний вихлоп
Передавальне число (1я)9.403 : 1
Передавальне число (2я)6.411 : 1
Передавальне число (3я)4.763 : 1
Передавальне число (4я)3.796 : 1
Передавальне число (5я)3.243 : 1
Передавальне число (6я)2.789 : 1
Потужністьн/д
Обертаючий момент+161.6 Нм
Обороти при максимальному моменті3000 об/хв
Вторинна передачашестерні
Первинна передача2.2 : 1
Розміри
Обсяг бензобака20.8 л
Дорожній просвіт142 мм
Максимально допустима маса628 кг
Кут крену31°
Висота1442 мм
Довжина2583 мм
Ширина1000 мм
Кут рульової колонки/виліт колеса25° / 133 мм
Висота по сідлу660 мм
Суха вага/споряджена маса364 кг / 379 кг
Колісна база1701 мм
Гальмівна система
Переднє гальмодва 4х поршневих супорта з плаваючими гальмівними дисками 300 мм
Заднє гальмоодин 2х поршневий супорт з плаваючим гальмівним диском 300 мм
Шини/колеса
Шина передняDunlop® Elite 3 130/90B16 73H
Диск переднійCast 16 in x 3.5 in
Шина задняDunlop® Elite 3 Multi-Compound 180/60R16 80H
Диск заднійCast 16 in x 5 in
Підвіска
Діаметр пера вилки46 мм
Передня підвіскателескопічна вилка, картриджного типу
Задня підвіскамоно амортизатор з пневмо регулюванням жорсткості
Довжина ходу114 мм
Особливості
Колір/графікаThunder Black; Steel Gray over Burgundy Metallic; Metallic Jade over Thunder Black
ДатчикиЕлектронний спідометр з одометром, встановлений на бензобаку; подвійний лічильник пробігу; цифровий тахометр; датчик температури повітря; датчик рівня палива; датчик середньої економії палива; заряд акумулятора; датчик положення передачі; годинник; індикатор несправності; датчик рівня нагріву рукояток керма (при наявності рукояток з підігрівом); датчик низького рівня тиску масла; 9 LED індикатори: круїз контроль включений, круїз контроль встановлений, ближній і дальнє світло, сигнал повороту, ABS, перевірити двигун, показник MHP або км / год; електронний паливний датчик, встановлений на бензобаку, з LED індикатором низького рівня палива.
Мультимедійна системан/д
Освітлювальні приладиЦентральна фара, бічні фари / заднє світло / стопи, поворотники, підсвічування номерного знака, підсвічування індикаторів на спідометрі
Стандартна комплектаціяШвидкознімне вітрове скло, шкіряні сидіння, жорсткі кофри з замком на дистанційному управлінні, передні дуги, контроль тиску в шинах, ABS, круїз контроль, запалювання без ключа, значок з написом Indian® на бензобаку
Springfield specs lg
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine