Tour road

Indian® Roadmaster®

Хто говорить, що на вершині самотньо, той ніколи там не був.
Mainimage %2813 3%29

Indian® Roadmaster®

Pearl White over Star Silver
13 3 roadmaster pearl white over star silver13  1 roadmaster burgundy13 roadmaster thunder black13 2 roadmaster polished bronze over thunder black

Мотоцикл Indian Roadmaster 2017 року випуску - стильний вінтажний байк, який поєднує в собі новітні технології і комфорт використання. Компанія-виробник представила мотоцикл в 3 оригінальних кольорах: одна для любителів класики - Thunder Black і дві більш яскравих комбінованих - Willow Green / Ivory Cream і Red / Ivory Cream. Байк ідеально підходить для всіх любителів олдскульний класики, а також прихильників далеких мотоподорож.

Особливості дизайну мотоцикла

Міць, розкіш і пишність - ось три слова, які приходять на думку після споглядання Indian Roadmaster. Велика кількість хромованих елементів, в тому числі центральна консоль, логотип у формі сльози, нижні важелі, ручки керма і панелі управління, а також підсвічування в формі індіанця на передньому крилі підкреслюють вінтажний стиль байка. «Родзинкою» дизайну байка є оброблені натуральною шкірою емблеми і накладки з бахромою, сидіння, кофри і багажник. Використовувана в обробці мотоцикла шкіра абсолютно не боїться поганої погоди, вітру і вологості.

Завдяки останнім, мотоцикл ідеально підходить для тривалих поїздок, адже в бічних кофрах з легкістю можна розмістити всі необхідні дрібниці, а під місткий багажник взяти більш суттєві речі. Їх загальний обсяг становить 125 л. До речі, багажник можна легко зняти і надати мотоциклу більше обтічності, що так необхідно в міських умовах.

Більшого комфорту і зручності в поїздках сприяють також широке двомісне сидіння з натуральної нешліфований шкіри кольору Desert Tan з дворежимним підігрівом місць для водія і для пасажира, що механічно регулюється вітрове скло Horizon (за допомогою кнопки піднімається і опускається на 4 дюйма), LED фара Pathfinder, рукоятки з підігрівом і широкі регульовані підніжки. Сидіння для пасажира додатково оснащено спинкою, що дозволить йому абсолютно не відчувати незручностей далекої дороги.

Технічні характеристики мотоцикла Indian Roadmaster

Байк «Індіан Роадмастер» досить потужний. Він оснащений класичним для бренду двигуном Thunder Stroke 111 (об'єм 1811 см3), який видає 161.6 Nm крутного моменту при досить невеликій кількості оборотів, а це значить, що на байку можна легко збільшити швидкість з будь-якої передачі. Також на мотоциклі встановлена ​​система круїз-контролю, що дозволяє зробити поїздку по трасі набагато зручніше.

Інші приємні опції моделі: можливість безконтактного запалювання всього лише при наявності ключів в кишені, система моніторингу тиску в шинах, а також інноваційна система Ride Command, яка допомагає заздалегідь планувати маршрут, спілкуватися з однодумцями і ділитися моментами свого мотопоездкі в соціальних мережах за допомогою Bluetooth. Сучасна гальмівна система оснащена ABS, тому можна не боятися падіння при екстреному гальмуванні.

Indian Roadmaster має замкнуту систему вприскування палива діаметром 54 мм. Обсяг паливного бака складає 20,8 л, що є ще одним плюсом при подорожах на великі відстані: заправка в дорозі знадобиться не часто.

Вага байка складає 407 кг.

Двигун і Трансмісія
Діаметр і хід поршня101 мм x 113 мм
Коефіцієнт стиснення9.5:1
Об'єм двигуна1811 см3
Зчепленнябагатодискове, в масляній ванні
Паливна системазамкнута система уприскування палива / діаметр 54 мм
ДвигунThunder Stroke 111
Вихлопна системароздільний подвійний вихлоп
Передавальне число (1я)9.403 : 1
Передавальне число (2я)6.411 : 1
Передавальне число (3я)4.763 : 1
Передавальне число (4я)3.796 : 1
Передавальне число (5я)3.243 : 1
Передавальне число (6я)2.789 : 1
Потужністьн/д
Обертаючий момент+161.6 Нм
Обороти при максимальному моменті3000 об/хв
Вторинна передача2.2 : 1
Первинна передачашестерні
Розміри
Обсяг бензобака20.8 л
Дорожній просвіт140 мм
Максимально допустима маса628 кг
Кут кренун/д
Висота1491 мм
Довжина2656 мм
Ширина1000 мм
Кут рульової колонки/виліт колеса25° / 150 мм
Висота по сідлу673 мм
Суха вага/споряджена маса407 / 421 кг
Колісна база1669 мм
Гальмівна система
Переднє гальмодва 4х поршневих супорта з плаваючими гальмівними дисками 300 мм
Заднє гальмоодин 2х поршневий супорт з плаваючим гальмівним диском 300 мм
Шини/колеса
Шина передняDunlop® Elite 3 130/90B16 73H
Диск переднійCast 16 in x 3.5 in
Шина задняDunlop® Elite 3 Multi-Compound 180/60R16 80H
Диск заднійCast 16 in x 5 in
Підвіска
Діаметр пера вилки46 мм
Передня підвіскателескопічна вилка, картриджного типу
Задня підвіскамоно амортизатор з пневмо регулюванням жорсткості
Довжина ходу114 мм
Особливості
Колір/графікаThunder Black; Burgundy Metallic; Polished Bronze over Thunder Black with Silver Pinstripe; Pearl White over Star Silver
ДатчикиПриладова панель: спідометр, тахометр з покажчиком рівня толива, запасом ходу, одометром і положенням передачі. 15 LED індикатори: круїз контроль включений, круїз контроль встановлений, ближній і дальнє світло, сигнал повороту, ABS, перевірити двигун, низький тиск в шинах, низький рівень палива, заряд акумулятора, система безпеки, низький рівень тиску масла і показник MHP або км / год.
Мультимедійна система7" сенсорна панель Indian Touchscreen, годинник, температура повітря; маршрут; аудіо інформаційний дисплей; код неполадки; стан ТЗ (тиск в шинах, заряд, години роботи двигуна, заміна масла); інформація (швидкість, запас палива, об / хв, положення передачі); інформація на 2 маршрути (запас палива, милі, середня економія палива, поточна економія палива, середня швидкість); дані про поїздку (напрямок, час руху, час зупинки, висота над рівнем моря, зміна висоти над рівнем моря); Bluetooth для телефону і гарнітури; карта / навігатор
Освітлювальні приладиLED світло компанії Pathfinder (центральна фара, фари дальнього світла, поворотники, заднє світло багажника, заднє світло, внутрішнє освітлення багажника, лампа на передньому крилі.)
Стандартна комплектаціяLED світло компанії Pathfinder (центральна фара, фари дальнього світла, поворотники, заднє світло багажника, заднє світло, внутрішнє освітлення багажника, лампа на передньому крилі.)
Roadmaster specs lg
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine