2018-08-21

Переможцем змагання компанії Indian Motorcycle "THE WRENCH: SCOUT BOBBER BUILD OFF" став інженер NASA

Переможцем змагання компанії Indian Motorcycle "THE WRENCH: SCOUT BOBBER BUILD OFF" став інженер NASA

Alfredo Juarez (Альфредо Хуарес) з Лас-Крусес, штат Нью-Мексико, виграв $ 10,000 і тематичну статтю про свій кастом Indian Scout Bobber в журналі Hot Bike

21 серпня перша мотоциклетна компанія Америки Indian Motorcycle оголосила ім'я переможця в турнірі The Wrench: Scout Bobber Build Off. Ним став Alfredo (Fred) Juarez (Альфредо (Фред) Хуарес), інженер NASA з Лас-Крусес, штат Нью-Мексико, зі своїм кастомом Indian Scout Bobber, що зібрав найбільшу кількість голосів в національному змаганні. Гран-прі включає $ 10,000 і тематичну статтю про кастом в журналі Hot Bike.

Натхненням для створення цього відкритого, без обваження, чопера з ексклюзивною жорсткою безамортізаціонною рамою стали різні твори зварювального мистецтва, як в мото індустрії, так і за її межами. Як приклади такого мистецтва Juarez називає Indian Scout FTR1200 Custom, кастоми RSD Indian Scout, а також кастом Девіда Бекхема Knuckle.

"Я не втомлююся дякувати компанію Indian Motorcycle за надану мені можливість. Це був не тільки неповторний досвід, але ці три місяці роботи також стали часом незвичайного єднання для моєї сім'ї", говорить Juarez. "Ну і, звичайно, я вдячний всім фанам, які витратили свій час на голосування. Знаю, що було нелегко вибрати один кастом, так як інші два байка просто неймовірні. Я захоплююся роботами PJ і Christian. Це була фантастична пригода, у мене не вистачає слів, щоб подякувати всім за підтримку."

The Wrench: Scout Bobber Build Off став національним змаганням кастомайзеров, покликаним привернути увагу до аматорів, які працюють з пристрастю до справи, а не заради прибутку. Було подано 100 заявок на участь, з яких компетентним журі (до якого увійшли Roland Sands, Satya Kraus, Jason Paul Michaels та головний редактор журналу Hot Bike Jordan Mastagni) було відібрано 12 учасників. Ще через два тижні вільного голосування, 5 серпня під час легендарного Buffalo Chip на Sturgis Motorcycle Rally, були названі три фіналісти - Juarez, PJ Grakauskas (PJ Гракаускас) (інспектор з охорони праці та техніки безпеки з компанії Ейвон, штат Огайо) і Christian Newman (Крістіан Ньюман) (інженер-механік з Баффало, штат Нью-Йорк).

"З самого початку цієї програми, нашою метою було оспівати пристрасть і майстерність любителів-кастомайзерів, що працюють вдома в гаражі по всій країні", сказав директор з маркетингу і планування компанії Indian Motorcycle Reid Wilson. "Цілком очевидно, що результати перевершили всі наші очікування. Fred, Christian і PJ є втіленням самої ідеї цієї програми. І, в свою чергу, ми сподіваємося, що наша програма надихне і інших кастомайзеров в Америці."

Кастом Indian Scout Bobber, що став переможцем, можна побачити на сайті IndianMotorcycle.com, а також в наступному випуску журналу Hot Bike. Всі три кастома, що вийшли у фінал, будуть представлені компанією Indian Motorcycle на різних мото шоу і заходах в цьому році і протягом 2019 року. Після чого, мотоцикли повернуться до своїх власників.

Приєднається до обговорення або відстежувати його можна за допомогою хештега #TheWrenchIMC.

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine