2018-03-01

2018 Jack Daniel’s®Limited Edition Indian®Scout® Bobber

2018 Jack Daniel’s®Limited Edition Indian®Scout® Bobber

Jack Daniel's® це єдиний в світі виробник віскі з власної пожежної бригадою, яка складається виключно з добровольців - співробітників компанії. Команда Jack Daniel's® Fire Brigade є втіленням свідомості компанії в питаннях якості, а також наочно демонструє незвичайну пристрасть і самовідданість, яку поділяють співробітники Jack Daniel's®. З такою ж пристрастю компанія Indian Motorcycle створила цей лімітований мотоцикл, присвятивши його працівникам пожежної бригади Jack Daniel's® Fire Brigade і службам оперативного реагування по всьому світу, надихнувшись дизайном пожежних машин Fire Brigade. Таких мотоциклів буде всього 177, в чому знавці відразу впізнають відоме "Old No.7 Brand", а власники такого мотоцикла стануть частиною надзвичайно ексклюзивного клубу.


Мотоцикл 

  • Ледь помітний перехід чорних матових тонів - колірна схема, яку Indian Motorcycle робить вперше
  • Якісне покриття і чорні глянцеві кришки блоку циліндрів (valvecovers), важелі ручного управління, накладки на серпи (флайдера) заднього крила і наконечники вихлопних труб.
  • Графіка на бензобаку і крилах з 24-каратного золота, включаючи емблему пожежної бригади JackDaniel's®FireBrigade на баку і нагадування від компанії JackDaniel's® на передньому крилі про те, що алкоголь і водіння несумісні - "Bottles and Throttles Don't Mix".
  • Ексклюзивне сидіння з перфорованої високоякісної шкіри з вишивкою "JackDaniel's®", виконаної золотою ниткою.
  • Унікальний значок, зроблений ювелірною компанією Montana Silversmith, з позолотою з 24Kзолота і гравіюванням унікального порядкового номера мотоцикла (#001 - #177)
  • Ексклюзивні підніжки, рукоятки і педалі з емблемою JackDaniel's® "Old No.7 Brand"
  • Золота емблема Indian® Scout®на бензобаку


Цей мотоцикл був проведений на базі Scout® Bobber.


У подарунок для власника пожежна сокира з ексклюзивним гравіюванням

У подарунок до мотоциклу JackDaniel's® Limited Edition Indian Scout Bobber кожен покупець отримає справжню пожежну сокиру з дерев'яноим руків'ям, на яку наноситься унікальне гравіювання з ім'ям власника, порядковим номером мотоцикла (#001 - #177) і VIN-кодом (номер рами мотоцикла). Крім того, на металевій частині сокири нанесений логотип пожежної бригади JackDaniel's® FireBrigade.

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine