2018-06-17

Anvil Motociclette представив приголомшливий флет-трекер на фестивалі Wheels & Waves

Anvil Motociclette представив приголомшливий флет-трекер на фестивалі Wheels & Waves

На фестивалі Wheels & Waves був представлений новий проект італійського кастом ательє Anvil Motociclette - флет-трекер під назвою Shrimp.

Донором для кастома став Indian Scout Sixty, а натхненням - один з перших героїв Indian Альберт 'Shrimp' Бернс (Albert 'Shrimp' Burns), чия легенда почалася у віці 14 років і закінчилася в 23 роки в результаті аварії на треку.

Хлопці з Anvil Motociclette, СанМарко (San Marco) і Фонц (Phonz), скрупульозно працювали над кастомом останні півроку, вклавши в нього 300 годин роботи. У проекті були також задіяні конструктор рами, інженер, механік, складальник, оббивальник і механік по корпусним робіт.

Байк призначений не тільки для шоу; Anvil планує задіяти Shrimp в гонці ElRolloflattrackrace, а пілотом буде талановитий італійський гонщик Емануеле Марзотто (Emanuele Marzotto).

'Shrimp' поєднує в собі сучасні деталі від провідних брендів та зроблені в ручну раму, панелі і компоненти. Згідно Anvil, для участі в цьому проекті були обрані Ohlins, Pakelo, Zardі Newfren, так як "вони надійні і з величезним досвідом".

Спочатку кастомайзери провели дослідження і розробку основної теми, потім продумали ідею, який байкер буде їздити на мото, розробили проект, провели технічне дослідження інжинірингу та мото-будови, зробили 3D дизайн і, нарешті, створили сам байк.

Особливо Сан Марко (San Marco) і Фонц (Phonz) пишаються зробленими вручну зі сталі паливним баком, гоночними номерами і крилами. "Для нас це був приголомшливий досвід. З самого початку у нас була чітка ідея проекту і ми просто їй слідували". "Нас надихнула історія Альберта 'Shrimp' Бернса (Albert 'Shrimp' Burns), це допомогло нам сконцентруватися на фінальному результаті. Для нас це більше, ніж байк, це частина нашого життя, як кастом ательє."

У своїх проектах Anvil і раніше надихалися історичними постатями в мото-індустрії: "Що нам сподобалося в історії Shrimp Бернса, так це його юність і надзвичайна цілеспрямованість. Характер і завзятість, які він виявляв у своєму недовгому, але захоплюючему житті, надихають."

Anvil отримали Scout Sixty в лютому, повністю його розібрали і приступили до створення чогось абсолютно нового, залишивши 1133 см3 V-twin двигун і надихаючись історіями флет-трекерів минулих років.

Емануеле заявив: "Я надзвичайно радий, що беру участь у такому приголомшливому проекті і представлю в перегонах такий бренд, як Indian Motorcycle. Для мене буде честю відновити в пам'яті людей історію великого гонщика. І, тоді як метою Anvil Motociclette було створення вражаючого байка, моя задача - вийти за рамки стилю і мчати на повній швидкості."

Powered by Froala Editor

Схожі новини
Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне
2022-12-01

Indian Challenger Elite для тих, хто шукає щось більш ексклюзивне та унікальне

Компанія Indian Motorcycle представляє новий баггер Indian Challenger Elite сміливого сапфірового кольору з чорними та титановими акцентами. Буде в...
Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout
2022-02-02

Нова модель Scout Rogue від компанії Indian Motorcycle привносить агресивний стиль в культову лінійку мотоциклів Scout

Потужний, надійний, комфортний та швидкий - Новий Scout Rogue пропонує найагресивніший стиль та ефективністьIndian Motorcycle, перша мотоциклетна к...
Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.
2019-11-05

Indian Motorcycle представила нову модель FTR Rally.

5 листопада 2019 року в Мілані американська мотоциклетна компанія Indian Motorcycle анонсувала випуск нової моделі лінійки 2020 року - FTR Rally. В...
Всі публікації
© 2021 Indian Motorcycle Ukraine